‘Optimale’ teksten voor Sportfondsen

Sportfondsen is vooral bekend van de zwembaden. Maar het bedrijf doet veel meer. Sportfondsen Nederland is een toonaangevende dienstverlener en exploitant in de sport-, welzijns- en recreatiebranche. Hendrikx Van der Spek werkt al enige jaren voor Sportfondsen Nederland. Onze tekstschrijvers hebben een groot aantal brochures voor Sportfondsen geschreven en geredigeerd. Daarnaast geven ze regelmatig advies op het gebied van Corporate Communication.

Artikelen schrijven voor de Optimaal

De Optimaal is het relatiemagazine van Sportfondsen Nederland. Het magazine verschijnt twee keer per jaar en is bedoeld voor beleidsbepalers, beslissers en beïnvloeders in de sport-, welzijns- en recreatiebranche. De Optimaal moet (potentiële) klanten informeren over nieuwe ontwikkelingen en hen ervan overtuigen dat Sportfondsen dé partner is waarmee ze het beste kunnen samenwerken. Sportfondsen Nederland heeft Hendrikx Van der Spek daarom gevraagd alle artikelen te schrijven voor de Optimaal. De tekstschrijvers hebben voor ieder artikel een of meerdere interviews afgenomen. De gegevens uit de interviews hebben zij vervolgens verwerkt in promotionele, informatieve en lezenswaardige artikelen.

Collega’s in plaats van externe leverancier

Jeroen van den Akker, marketingmanager bij Sportfondsen Nederland, is positief over de samenwerking:

“Samen met Hendrikx van der Spek hebben wij onze corporate communicatiestrategie ontwikkeld. Vanzelfsprekend zijn ze nu betrokken bij de implementatie van deze strategie. Zij ondersteunen ons in het schrijven van teksten en adviseren ons over vormgeving en beeldmateriaal. Ons totaal vernieuwde relatiemagazine, de Optimaal, is hier een goed voorbeeld van. Met de medewerkers van Hendrikx Van der Spek is het altijd prettig samenwerken. We zien ze dan ook meer als collega’s dan als een externe leverancier.”

Geïnteresseerd?

Ben je benieuwd geworden wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@hvds.nl of 035 – 623 77 85.

Of bekijk onze tekstproductie en -redactiepagina.

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Deel dit :