E-learning in samenwerking met Studytube

E-learning speelt een steeds grotere rol in opleidingstrajecten. Ook Hendrikx Van der Spek maakt hier gebruik van. Daarbij combineren we e-learning vaak met classroom-based training. Cursisten kunnen dan bijvoorbeeld in de e-learning basiskennis verwerven. In een workshop kunnen ze vervolgens dieper ingaan op toepassingen in hun eigen werksituatie. Onze e-learnings bieden we aan via Studytube.

Hendrikx Van der Spek ontwikkelt al enige tijd e-learning voor klanten, onder meer voor banken en verzekeraars. Daarnaast ontwikkelen we ook schrijf- en communicatietrainingen op basis van e-learning. Beschikbaar zijn onder andere trainingen over schrijven op B1-niveau, argumenteren en schrijven voor internet en intranet.

Studytube

De trainingen bieden we aan in samenwerking met Studytube. Dat is een adaptief e-learningplatform, waarop e-learningmodules van verschillende aanbieders gebundeld worden. Het platform biedt onder andere veel oefenmateriaal aan voor rechtenstudenten. In samenwerking met Studytube wil HVdS een bredere markt van bedrijven, studenten en andere belangstellenden bereiken.

Aanbod

Hieronder een aantal trainingen die wij online via Studytube ter beschikking stellen:


Wil je uitgebreidere informatie over de inhoud van onze e-learnings en de combinatie met classroom-based training? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op voor meer informatie. Dat kan via info@hvds.nl of 035 – 623 77 85.

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Deel dit :