Home » Projecten en klanten » Professioneel flirten bij Venturelab

Professioneel flirten bij Venturelab

Jezelf verkopen is heel belangrijk voor ondernemers, zeker voor startende ondernemers. Het begeleiden en ontwikkelen van starters steunt Hendrikx Van der Spek graag. Op de aanvraag voor een workshop Professioneel flirten bij Venturelab reageerden wij dan ook enthousiast.

Venturelab

Venturelab is een organisatie die startende ondernemers ondersteunt bij het opstarten van een high-tech groeibedrijf. De deelnemers krijgen onder andere coaching en training. Venturelab biedt een competentiegericht trainingsprogramma, dat uit een aantal thema’s bestaat waarvan persoonlijke en teamvaardigheden er één is.

De vraag van Venturelab

Als startende ondernemer is het noodzakelijk dat je gedreven kunt vertellen over je bedrijf, dat je mensen weet te prikkelen en een netwerk opbouwt. Om deze reden wilde Venturelab hun aanbod graag vergroten met een training op het gebied van sociale interactie en netwerken. Hendrikx Van der Spek kon hier goed op ingaan met de workshop Professioneel flirten.

Onze oplossing

Met een groep leergierige startende ondernemers is in de training ingegaan op hoe je jezelf presenteert, hoe je je netwerk kunt inzetten en hoe je mensen op een positieve manier kunt benaderen via lichaamstaal en complimenteren. Dit deden we door de deelnemers elkaar te laten interviewen en elkaar voor te stellen. Hierdoor werd duidelijk hoe je nu netwerkt, wat de ander opvalt en of jouw boodschap over komt zoals jij het bedoelt. Met behulp van een aantal handouts bespraken we de theorie van Professioneel flirten. Hierop volgde een oefening in contact maken en een ronde complimenten geven. De workshop sloten we af met het maken van een netwerkplattegrond. De sfeer was heel open en positief. Door de verschillende oefeningen was er veel interactie, wat het een leuke en effectieve workshop maakte.

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl