Personeelsmagazine Achmea Sociale Zekerheid

Achmea is een oude bekende van Hendrikx Van der Spek. Zo schreef ons bureau teksten voor de websites van verschillende bedrijfspensioenfondsen. Bovendien hebben we een aantal jaren de teksten verzorgd voor het magazine Sociale Zekerheid.

Achmea is de grootste zorgverzekeraar van Nederland. Klanten zijn particulieren, overheden, kleine en middelgrote bedrijven. Achmea is onderverdeeld in een aantal divisies. Tijdens onze opdracht voor Achmea was een van die divisies Sociale Zekerheid (SZ) (tegenwoordig ondergebracht in andere divisies). De divisie SZ speelde een belangrijke rol op de markt van inkomensverzekeringen en arbodienstverlening. Verzuim en arbeidsongeschiktheid verzekeren en begeleiden, maar zeker ook het voorkomen daarvan, waren kernactiviteiten van Achmea SZ.

Interviews en artikelen

Achmea SZ vroeg Hendrikx Van der Spek om artikelen voor het tweemaandelijkse personeelsmagazine Sociale Zekerheid te schrijven. De onderwerpen die daarin werden gepubliceerd, varieerden van de bezigheden van een medewerker in zijn vrije tijd of de introductie van een nieuw product tot de mening van een klant over Achmea SZ. Onze tekstschrijvers interviewden hiervoor medewerkers en klanten. Ze lieten woorden leven en maakten complexe onderwerpen leesbaar.

Klant aan het woord

Ellemieke de Wolf (afdeling Communicatie Achmea SZ):

“De tekstschrijvers van Hendrikx Van der Spek leven zich goed in in het onderwerp. Zij zijn bereid om ver te gaan om kennis op te doen over onze organisatie: als het moet, komen ze zelfs bij ons op kantoor werken. En dat werkt. Het levert teksten op die niet alleen exact voldoen aan de briefing, maar ook de intentie van de boodschap goed overbrengen. Doordat de tekstschrijvers van Hendrikx Van der Spek nu al enige tijd voor ons werken, zijn zij goed ingevoerd in onze organisatie. Daardoor kunnen zij geïnterviewden het achterste van hun tong laten zien.”

Ook bij andere zorginstellingen en zorgverzekeraars zijn we actief. Lees hier meer over onze projecten bij Zorg en Zekerheid.

Geïnteresseerd?

Bekijk dan onze tekstproductie en -redactiepagina.

Bekijk hier onze andere projecten en klanten.

Deel dit :