HVdS: specialist in schrijftrainingen in de forensische zorg

Als enige bureau in Nederland verzorgt Hendrikx Van der Spek schrijftrainingen voor professionals in de forensische zorg. Onze jarenlange ervaring bij het NIFP, DJI en diverse tbs-klinieken en ggz-instellingen combineren wij met inhoudelijke expertise vanuit het werkveld. Of het nu gaat om tbs-verlengingsadviezen, rapportages pro Justitia of milieurapportages: wij verzorgen praktijkgerichte maatwerktrainingen waarin de eigen teksten van de deelnemers centraal staan. Onze trainingen zijn geaccrediteerd door de NVvP, het NIP, het FGzPt en de SKJ.

Drie trainingen in het vaste aanbod
We hebben in ons vaste aanbod drie trainingen die we een aantal maal per jaar organiseren:

Maatwerktrainingen ‘in huis’
Heeft een organisatie een heel specifieke vraag? Bijvoorbeeld wat forensisch relevant is in je observaties als groepsleider? Of hoe je je interventies of besluiten effectief onderbouwt met gedragsvoorbeelden? In dat geval ontwikkelen we een ‘in huis’-training op maat. Op basis van eigen teksten uit de praktijk ontwikkelen we dan het programma en de opdrachten en praktijkcases.

Voor wie?
De trainingen zijn bedoeld voor professionals in de forensische zorg: groepsleiders, persoonlijk begeleiders, vaktherapeuten, behandelcoördinatoren, behandelrapporteurs, milieurapporteurs en rapporteurs pro Justitia.

Trainers met verschillende insteek
Annelies Buurman en Peter Monnee verzorgen de forensische schrijftrainingen. Annelies vanuit haar expertise als schrijftrainer en docent bij het NIFP en Peter vanuit zijn ervaring als observatie- en opleidingscoördinator van de groepsleiding bij het Pieter Baan Centrum. Per training bepalen we welke expertise nodig is: soms zetten we één trainer in, maar vaak werken Annelies en Peter als duo.  

Onze klanten
We hebben de afgelopen 15 jaar een mooie klantenkring opgebouwd:

Meer weten?
Neem dan contact op met Annelies Buurman (abuurman@hvds.nl). Je kunt ons ook bellen (035 6237785). We helpen je graag verder!

Tags :

Deel dit :