Home » Communicatietrainingen op maat » Schrijftrainingen » Doelgericht en sneller lezen

Doelgericht en sneller lezen

Verhoog uw tekstbegrip en uw leessnelheid. Leer 3x sneller lezen!

Er liggen maandelijks stapels teksten op uw bureau die u moet doorlezen en beoordelen. U zou deze papierwinkel sneller willen lezen zonder geweld te doen aan het begrip van het materiaal. Dat kunt u leren! In de cursus Doelgericht en sneller lezen leert u uw leessnelheid aanzienlijk te verhogen en tegelijkertijd uw tekstbegrip te verbeteren. Hier zijn adequate technieken voor die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

Voor wie?

De workshop verzorgen wij op verschillende niveaus, afhankelijk van de functies van de deelnemers en de teksten die zij moeten lezen. Daarmee is de workshop geschikt voor zowel managers als voor medewerkers op andere niveaus.

Wat leert u?

Sneller lezen

U krijgt verschillende methoden aangereikt om leessnelheid en tekstbegrip te vergroten. Het spreekt voor zich dat daarbij veel wordt geoefend. Het liefst werken we met teksten uit de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Programma

  • leesstrategieën
  • tekststructuren
  • hulpmiddelen in de teksten (kernzinnen, signaalwoorden e.d.)
  • leesdoel en leesvragen
  • speedreading (het leestempo verhogen)

Cursusmateriaal

Bij deze cursus krijgt u een syllabus met theorie en een heleboel praktijkoefeningen.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Wilt u niet alleen sneller lezen maar ook sneller kunnen schrijven? Dan vindt u hier wat tips.

 

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à la cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à la carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.