Alles op 1 A4

Hoe zorgt u ervoor dat lezers uw tekst eruit pikken? Korte teksten, heldere boodschap: alles op 1 A4.

Lezers worden tegenwoordig overspoeld met teksten. Daarom moeten ze vaak schiften: deze tekst lees ik wel, deze niet, deze slechts gedeeltelijk. Hoe zorgt u ervoor dat lezers uw tekst eruit pikken? Door ze korte teksten voor te schotelen, met een heldere structuur en kernachtige formuleringen. En het liefst: alles op 1 A4.

Voor wie?_DSC4921

Deze training is bestemd voor iedereen die kortere teksten wil schrijven in minder tijd.

Wat leert u?

  • Denken vanuit de lezer
  • Kortere teksten schrijven
  • Sneller schrijven
  • De juiste structuur kiezen
  • De structuur duidelijk zichtbaar maken
  • Kernachtig formuleren

Cursusmateriaal

Iedere cursist ontvangt een reeks hand-outs en een set oefeningen.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à la cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à la carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Een offerte aanvragen kan ook:

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl