Creatief denken

Leer creatief denken en vind voor elk probleem een oplossing!

Loskomen uit vastgeroeste denkpatronen en echt creatieve oplossingen verzinnen. Hoe doe je dat? Ook creatieve vaardigheden kunt u leren. Maar innovatieve ideeën vereisen innovatieve denktechnieken. In de eendaagse training Creatief denken krijgt u deze aangereikt. Geloof het of niet, maar ook in u schuilt een creatief denker!

Creatief denken

Voor wie?

De training Creatief denken is bedoeld voor iedereen die zijn creatieve denkkracht beter wil leren kennen én gebruiken. Vindt u het lastig om onder druk creatief te zijn? Volgt u meestal de gebaande paden maar wilt u daar juist van af? Of wilt u uw collega’s juist meekrijgen in creatieve brainstormsessies en nieuwe denkpatronen? Dan is deze training zeker voor u!

Wat leert u?

In de training leert u kansen zien waar anderen moeilijkheden ervaren en versterkt u bovenal uw eigen creatieve vaardigheden. U leert daarnaast brainstormsessies voor te bereiden en te begeleiden en u leert hoe u uw vernieuwende ideeën ook daadwerkelijk kunt implementeren. In de training komen de volgende thema’s aan bod:

  • van idee tot implementatie: het creatieve proces
  • aanboren van creativiteit
  • out of the box brainstormen
  • creatieve technieken
  • denktechnieken die uw creativiteit stimuleren

Uit het programma

De training Creatief denken is vooral een hele praktische training. Aan de hand van praktijkoefeningen leert u uw eigen creatieve speel- en denkruimte benutten. Stap voor stap leert u aan de hand van de trainer en uw mede-cursisten langs nieuwe denkpaden een oplossing te bedenken voor een praktijkprobleem dat u zelf inbrengt.  De gezamenlijke denkkracht zorgt voor verrassende inzichten en plannen. Aan het eind van de training gaat u dus naar huis met een oplossing waarvan u aan het begin nog niet dacht dat u die ooit had kunnen bedenken.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl