Creatief denken

Leer creatief denken en vind voor elk probleem een oplossing!

Loskomen uit vastgeroeste denkpatronen en echt creatieve oplossingen verzinnen. Hoe doe je dat? Ook creatieve vaardigheden kunt u leren. Maar innovatieve ideeën vereisen innovatieve denktechnieken. In de eendaagse training Creatief denken krijgt u deze aangereikt. Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

Creatief denken

Voor wie?

De training Creatief denken is bedoeld voor iedereen die zijn creatieve denkkracht beter wil leren kennen én gebruiken. Vindt u het lastig om onder druk creatief te zijn? Volgt u meestal de gebaande paden maar wilt u daar juist van af? Of wilt u uw collega’s juist meekrijgen in creatieve brainstormsessies en nieuwe denkpatronen? Dan is deze training zeker voor u!

Wat leert u?

In de training leert u kansen zien waar anderen moeilijkheden ervaren en versterkt u bovenal uw eigen creatieve vaardigheden. U leert daarnaast brainstormsessies voor te bereiden en te begeleiden en u leert hoe u uw vernieuwende ideeën ook daadwerkelijk kunt implementeren. In de training komen de volgende thema’s aan bod:

  • van idee tot implementatie: het creatieve proces
  • aanboren van creativiteit
  • out of the box brainstormen
  • creatieve technieken
  • denktechnieken die uw creativiteit stimuleren

Uit het programma

De training Creatief denken is vooral een hele praktische training. Aan de hand van praktijkoefeningen leert u uw eigen creatieve speel- en denkruimte benutten. Stap voor stap leert u aan de hand van de trainer en uw mede-cursisten langs nieuwe denkpaden een oplossing te bedenken voor een praktijkprobleem dat u zelf inbrengt.  De gezamenlijke denkkracht zorgt voor verrassende inzichten en plannen. Aan het eind van de training gaat u dus naar huis met een oplossing waarvan u aan het begin nog niet dacht dat u die ooit had kunnen bedenken.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.