Succesvolle salesgesprekken

Leer succesvolle salesgesprekken te voeren.

Verkopen met vertrouwen, hoe doet u dat? Door te verkopen vanuit dat vertrouwen. Maar hoe wint u dat vertrouwen? In de tweedaagse training Succesvolle salesgesprekken leert u wat er komt kijken bij succesvol verkopen. U leert aandachtig luisteren, tactisch manoeuvreren én beter te verkopen. Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

Verkopen met succes

Voor wie?

De training Succesvolle salesgesprekken is bedoeld voor iedereen die zijn of haar salesskills wil verbeteren. De training is ook geschikt voor mensen zonder sales-achtergrond.

Wat leert u?

In de training leert u verkoopkansen zien én benutten. U leert:

 • het klantbelang te herkennen en daarop in te spelen
 • acquireren zonder te pushen
 • klanten in beweging brengen
 • omgaan met lastige types
 • doorvragen en luisteren
 • vertrouwen creëren
 • commerciële gesprekken voeren
 • omgaan met weerstand
 • non-verbale signalen herkennen

Uit het programma

Succesvolle salesgesprekken is een praktische training, waarin u veel oefent. Een van de opdrachten is uw aanbod zodanig te verwoorden dat een klant het simpelweg niet kan weigeren. Na deze training kunt u uw plannen en producten onweerstaanbaar maken.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.