Training Effectief onderhandelen

Maak elke onderhandeling effectief! Volg de training Effectief onderhandelen.

Onderhandelen wordt vaak als een moeilijk spel gezien. Spelregels en zelfs trucs leiden niet tot de gewenste uitkomst. Of u voelt zich niet prettig over de gespeelde rol en hebt het gevoel dat er meer te bereiken is. Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

Gelukkig kan onderhandelen ook leuk zijn. In de training Effectief onderhandelen leert u onderhandelen op een positieve manier, waarbij u rekening houdt met uw persoonlijke stijl en ethiek. U leert te onderhandelen zonder trucjes, om uw belangen te behartigen zonder daarbij de relatie met uw onderhandelpartner uit het oog te verliezen.

Voor wie?

De training Effectief onderhandelen is voor iedereen die effectiever wil onderhandelen. Bent u bijvoorbeeld adviseur, leidinggevende of verkoper? Dan weet u zeker dat u bij deze training voldoende handvatten krijgt om meer resultaten te boeken.

Wat leert u?

Na deze training kunt u op een natuurlijke manier  onderhandelen. U leert verschillende technieken kennen waarmee u meer resultaten boekt. Ook leert u beter inspelen op de wensen van uw gesprekspartner, terwijl u uw eigen belangen voldoende in het oog houdt.

OnderhandelenTijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe bereidt u onderhandelingen goed voor?
  • Wat is een aantrekkelijke vraag?
  • Hoe gaat u om met weerstand bij uw gesprekspartner?
  • Welke belangen spelen er en hoe verenigt u deze?
  • Hoe vergroot u uw persoonlijke onderhandelingsstijl?

Tijdens de training oefent u regelmatig de verschillende technieken in de praktijk. Zo oefenen we tijdens de eerste dag verschillende onderhandelingscases met een acteur. Op die manier leert u uw eigen overtuigingskracht vergroten.

Tijdens de tweede dag gaan we nog een stap verder. In twee onderhandelingsspellen leert u uw eigen belangen vertalen naar die van een ander. Op die manier ontstaat er een win-winsituatie, waarbij u altijd een gewenst resultaat boekt.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Wilt u de training Effectief onderhandelen organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training Effectief onderhandelen wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over de training Effectief onderhandelen? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.