Basis gesprekstechnieken

Leer handige technieken om een goed gesprek te voeren en te leiden.

Ieder gesprek is weer anders, nooit is het voorspelbaar. Wel is er steeds één constante en dat bent u zelf. Altijd neemt u uzelf mee in het gesprek met de ander. Daarbij is uw eigen houding van groot belang: uw vaardigheid om uw verbale én non-verbale communicatie af te stemmen op uw gesprek. Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

In deze cursus Basis gesprekstechnieken maakt u kennis met principes die als richtlijn kunnen dienen om uw houding in een willekeurig gesprek te bepalen (feedbackgesprek, selectiegesprek, conflictoplossend gesprek, coachinggesprek enzovoort). Ook ontdekt u wat uw houding voor effect heeft op anderen. Als u doet wat u altijd gedaan hebt, krijgt u wat u altijd hebt gekregen: een beweging bij de ander begint heel vaak met een beweging bij uzelf.

gesprekstechnieken

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig gesprekken moet voeren en meer gesprekstechnieken wil leren kennen en oefenen.

Wat leert u?

U leert hoe uw houding en handelen de loop van een gesprek positief kunnen beïnvloeden.

Programma

  • Verantwoordelijkheid nemen voor uw rol in het gesprek
  • Doelen afspreken en afspraken maken
  • Ruimte geven aan de ander
  • Contact maken
  • Ervaren hoe u zelf communiceert

Cursusmateriaal

Bij deze workshop krijgt u een werkmap, zodat u ook na de bijeenkomsten nog eens rustig alle theorie en adviezen kunt doornemen.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training Basis gesprekstechnieken kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met het volgen van een training.

Wilt u de training Basis gesprekstechnieken organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Vraagt u zich af of de training Basis gesprekstechnieken wat voor u is? Op deze pagina vindt maakt u kennis met de trainers en vindt u alvast een handig artikel vol met tips.

Uw trainer(s)

Wilt u alvast kennismaken met uw trainer? Annelies, Ave en Henri verzorgen deze training.

Tips en trucs

Ter voorbereiding op de training kunt u in dit artikel vast wat handige tips voor goede gesprekken lezen.

Persoonlijk advies

Hebt u specifieke vragen of wensen? Neem dan telefonisch contact op met onze trainers via 035 6237785. Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies of maken wij een Zoomafspraak met u.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.