Basis gesprekstechnieken

Leer met deze training gesprekstechnieken voor een goede basis.

Ieder gesprek is weer anders, nooit is het voorspelbaar. Wel is er steeds één constante en dat ben je zelf. Altijd neem je jezelf mee in het gesprek met de ander. Daarbij is je eigen houding van groot belang: je vaardigheid om je verbale én non-verbale communicatie af te stemmen op je gesprek. Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

In deze cursus Basis gesprekstechnieken maak je kennis met principes die als richtlijn kunnen dienen om je houding in een willekeurig gesprek te bepalen (feedbackgesprek, selectiegesprek, conflictoplossend gesprek, coachinggesprek enzovoort). Ook ontdek je hoe jijzelf je houding laat blijken tegenover anderen en wat dat voor effect kan hebben. Als je doet wat je altijd gedaan hebt krijg je wat je altijd hebt gekregen: een beweging bij de ander begint heel vaak met een beweging bij jezelf.

gesprekstechnieken

Voor wie?

Voor iedereen die beroepsmatig gesprekken moet voeren en meer gesprekstechnieken wil leren kennen.

Wat leert u?

Je leert hoe je houding de loop van een gesprek kan beïnvloeden. Een greep uit het programma:

  • Verantwoordelijkheid nemen voor het gesprek
  • Doelen afspreken en afspraken maken
  • Ruimte geven aan de ander
  • Contact maken
  • Ervaren hoe je zelf communiceert

Cursusmateriaal

Bij deze workshop krijg je een werkmap, zodat je ook na de bijeenkomsten nog eens rustig alle handouts en adviezen kunt doornemen.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training Basis gesprekstechnieken kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met het volgen van een training.

Wilt u de training Basis gesprekstechnieken organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training Basis gesprekstechnieken wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over de training Basis gesprekstechnieken? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl