Presenteren met passie

Presenteren vraagt om passie. Overtuig elk publiek met zinderende presentaties.

Presenteert u regelmatig voor een groot of klein publiek? Of wilt u uw presentatievaardigheid vergroten, zodat u makkelijker voor een groep spreekt? De tweedaagse training Presenteren met passie biedt u alle aanknopingspunten voor een goede en overtuigende presentatie of speech. Na de training wordt presenteren ook uw passie! Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die al presenteert en voor iedereen die gaat presenteren. Moet u binnenkort een pitch geven? Of presenteert u regelmatig plannen in een vergadering? Dan is deze training beslist iets voor u.

presenteren met passieWat leert u?

Wat maakt een spreker overtuigend? Houding, uitstraling, woordkeus, een goed verhaal…En hoe zorgt u dan voor een goede inhoud of passende woordkeus? Al deze vragen en onderdelen komen aan bod in Presenteren met passie. Bovendien leert u goed omgaan met lastige vragen.

Na de training Presenteren met passie kunt u:

  • uw verhaal helder verwoorden
  • (goed) contact met uw publiek benutten
  • uw houding effectief inzetten
  • een pakkende inleiding en een goed slot neerzetten
  • uw argumenten zorgvuldig afstemmen
  • vragen van uw publiek beantwoorden en waarderen

Uit het programma

Veel van onze cursisten roemen de tweede dag van deze training. ‘Het is heel verfrissend en inzichtelijk om te zien hoe alles uit de eerste dag in de praktijk terugkomt’, zo schrijft een cursist.

Tijdens de tweede trainingsdag krijgt u namelijk voldoende tijd om een eigen presentatie te houden en te evalueren. Uw medecursisten en uw coach bespreken uw presentatie uitgebreid na. Hierdoor ontvangt u persoonlijke en praktische tips. Veel van onze cursisten houden bovendien een speech die ze vaker geven, zodat ze na afloop van de training een zeer overtuigende presentatie op zak hebben.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Wilt u de training Presenteren met passie organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training Presenteren met passie wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over de training Presenteren met passie? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.