Home » Communicatietrainingen op maat » Schrijftrainingen » Spelling en Taalvaardigheid

Spelling en Taalvaardigheid

Spelling en Taalvaardigheid is de puntjes op de ‘i ‘ zetten: nieuwe spelling en oude valkuilen.

Wilt u uw kennis over de Nederlandse spelling opfrissen? In de training Spelling en Taalvaardigheid leert u een foutloze tekst te schrijven. U bent straks niet alleen op de hoogte van de nieuwe spellingsregels, u verbetert ook uw algemene taalvaardigheid.

U krijgt inzicht in:

 • de regels voor de nieuwe spelling
 • de valkuilen van de Nederlandse taal
 • de regels voor de werkwoordspelling, waaronder ‘Engelse’ werkwoorden

Voor wie?

Deze training is bestemd voor iedereen die zijn of haar kennis van de Nederlandse taal wil opfrissen. Het niveau stemmen we af op de cursisten.

spelling en taalvaardigheidWat leert u?

 

Het programma van deze training bestaat uit:

 • nieuwe spellingregels
 • korte oefeningen
 • lijstjes met ‘probleemgevallen’
 • onveranderde, maar misschien toch onbekende, spellingregels
 • de d’s en t’s
 • interpunctie
 • taalvaardigheidsregels (hun-hen, dat-wat, omdat-doordat etc.)

Cursusmateriaal

Bij deze training ontvangt u verschillende hand-outs met oefeningen. De hand-outs geven verder een overzicht van de veranderde spellingregels en bevatten handige lijstjes van ‘probleemgevallen’.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Meer weten over spelling en taalvaardigheid? Hier alvast wat tips.

We organiseren de training Spelling en Taalvaardigheid bij ons op kantoor in Weesp. Iedereen die zijn of haar spelling en taalvaardigheid wil verbeteren kan zich hiervoor inschrijven. De training staat gepland op donderdag 14 november en duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur.

De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief een lunch en de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Als u interesse hebt in de training Spelling en Taalvaardigheid op donderdag 14 november, kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven. Voor al onze andere trainingen in Weesp, kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Inschrijfformulier trainingen

 • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:Spelling en Taalvaardigheid

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à la cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à la carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Een offerte aanvragen kan ook:

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training of hebt u andere vragen over de trainingen die we aanbieden of wilt u graag dat een van onze trainers bij u langs komt voor een persoonlijk opleidingsadvies? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 – 623 77 85.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl