Zakelijke teksten, rapporten en brieven

Toegankelijke rapporten

Wij maken van ambtelijke beleidsdocumenten prettig leesbare verslagen. We redigeren rapporten zodat ze voldoen aan de abc-formule: aantrekkelijk, begrijpelijk en correct. Dat doen we door stijlverschillen weg te poetsen en onnodige uitweidingen te schrappen. Ook kunnen wij uw ambtenaren coachen en het rapport gezamenlijk aanpakken en verbeteren.

De rapporten die we redigeren zijn van uiteenlopende bedrijven. Zo redigeren we bijvoorbeeld voor SURFnet.

Duidelijke standaardbrieven

Standaardbrieven worden vaak duizenden keren gebruikt; een goede reden om ervoor te zorgen dat inhoud en stijl vlekkeloos zijn. Eén onduidelijke zin kan honderden telefoontjes met de klantenservice tot gevolg hebben. Wij zorgen voor klantgerichte, persoonlijke en toegankelijke standaardbrieven. Ook coachen we uw medewerkers om betere brieven te leren schrijven.

We helpen veel verzekeringsmaatschappijen en banken met klantvriendelijke standaardbrieven, maar we hebben bijvoorbeeld ook de verkoopbrieven van de Consumentenbond geredigeerd.

Zijn uw teksten al B1?

Steeds meer organisaties willen hun teksten op B1-niveau. Dat is niet zo gek: 95% van de lezers begrijpt die teksten. Ook de overheid eist steeds vaker eenvoudige teksten. Zijn uw teksten al op B1-niveau? We helpen u graag!

Meer tips en informatie:

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.
  • Ik wil graag meer informatie ontvangen over het schrijven/redigeren van Zakelijke teksten, rapporten en brieven
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.