Advies- en beleidsrapporten schrijven

Hoe kom je overtuigend en helder over op je lezer en lever je tegelijkertijd een aantrekkelijk en boeiend rapport af? En welke rol spelen structuur, argumentatie en lezersgerichtheid in een rapport? In de training Advies- en beleidsrapporten schrijven leer je hier alles over.

Voor wie?

De training Advies- en beleidsrapporten schrijven is bedoeld voor alle in- en externe adviseurs die hun bevindingen in de vorm van een rapport aan een organisatie kenbaar maken. Bijvoorbeeld beleidsmedewerkers, automatiseringsdeskundigen, marketingmedewerkers, organisatieadviseurs en accountants.

Wat leer je?

Je leert overtuigender rapporten schrijven in kortere tijd. Na deze training kun je:

  • effectieve tekststructuren gebruiken
  • een alinea goed opbouwen
  • goede inleidingen, samenvattingen en conclusies schrijven
  • argumentatie effectief inzetten
  • vaste tekstmodellen toepassen
  • helder formuleren

Benieuwd naar onze klantverhalen?

We maakten van deze training een maatwerktraining bij diverse organisaties, waaronder de Sociaal-Economische Raad (SER), Heijmans, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO).

Ik wil deze training incompany organiseren voor een groep collega’s. Kunnen jullie een offerte op maat voor mij samenstellen?

Ik wil deze training volgen als persoonlijke coaching of ik heb een andere vraag.

Volg je deze training liever als open training? Ga dan naar Inschrijven.

Ik wil me inschrijven voor deze open training. Deze training kost €485,- per persoon.

Volg je deze training liever als persoonlijke coaching of wil je deze training incompany organiseren? Neem dan contact met ons op voor een maatwerkofferte.

Deel dit :

Advies- en beleidsrapporten schrijven