Home » Communicatietrainingen op maat » Schrijftrainingen » Adviesrapporten schrijven

Adviesrapporten schrijven

Heldere, overtuigende en aantrekkelijke adviesrapporten schrijven

Adviesrapporten schrijven is een veeleisend proces. U wilt helder en overtuigend overkomen op uw lezer en tegelijkertijd een aantrekkelijk en boeiend rapport afleveren. Dat kunt u leren bijvoorbeeld door uw rapport goed op te bouwen, helder te argumenteren en te denken vanuit uw doelgroep. De cursus Adviesrapporten schrijven helpt u daarbij. Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

adviesrapporten schrijvenVoor wie?

Deze training is bestemd voor alle in- en externe adviseurs die hun bevindingen in de vorm van een rapport aan een organisatie kenbaar moeten maken, zoals:

 • beleidsmedewerkers
 • automatiseringsdeskundigen
 • marketingmedewerkers
 • organisatie-adviseurs
 • accountants

Wat leert u?

U krijgt inzicht in de achtergronden van het communicatieproces. Zo leert u uw vaardigheden te verbeteren. Programmaonderdelen:

 • effectieve tekststucturen
 • opbouw van een alinea
 • inleidingen, samenvattingen en conclusies
 • argumentatie
 • vaste tekstmodellen
 • helder formuleren

Cursusmateriaal

Bij deze cursus ontvangt u een syllabus met uitleg en theorie over het opstellen van adviesrapporten. Deze syllabus kunt u als naslagwerk gebruiken.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Iedereen kan zich voor deze training inschrijven. De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Als u interesse hebt in de training, schrijft u zich dan in via onderstaand formulier. Voor al onze andere geplande trainingen kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Komt de geplande datum niet uit? Laat ons dat dan weten via info@hvds.nl. Dan zoeken we samen naar een nieuwe datum en/of bekijken we de verdere mogelijkheden.

Inschrijfformulier trainingen

 • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:Adviesrapporten schrijven
 • DD slash MM slash JJJJ

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training Adviesrapporten schrijven wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à la cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à la carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over de training Adviesrapporten schrijven? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.