Home » Communicatietrainingen op maat » Schrijftrainingen » Training SEO: Schrijven voor Google

SEO: Schrijven voor Google

SEO: Zorg dat uw website gevonden wordt!

Deze training is geschikt voor de webredacteur, copywriter en schrijver van webteksten. In deze training leert u teksten te optimaliseren voor Google door Search Engine Optimization (SEO). Want als uw tekst niet wordt gevonden, waarom schreef u hem dan? Pas uw teksten aan op de lezer en Google. Daarmee ziet u het aantal bezoekers van uw site en lezers van uw teksten stijgen.

Webmarketing of internetmarketing begint met het schrijven van vindbare en begrijpelijke teksten.

En als uw teksten wel door zoekmachines gevonden worden, waar staan ze dan in de zoekrij? Want de gemiddelde zoeker kijkt niet verder dan de eerste 10 suggesties. De training SEO zorgt ervoor dat uw boodschap zo hoog mogelijk komt te staan.

Voor wie?

De training is bestemd voor webredacteuren, marketeers, copywriters en communicatiedeskundigen die hun teksten beter willen laten presteren op internet.

training SEOWat leert u?

 • Hoe een zoekmachine werkt
 • Tips en tricks om uw site te optimaliseren voor zoekmachines
 • Hoe u hoger kunt komen in Googles zoekrij
 • De juiste ‘zoekwoorden’ vinden
 • Technieken om links naar uw site te ‘lokken’: linkbaiting en linkbuilding
 • Welke eisen Google aan teksten stelt
 • Het belang van goede landingspagina’s
 • Hoe u uw teksten optimaal uitrust voor Google
 • De do’s en don’ts van metatags en hyperlinks
 • Best practices

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een cases of tekst aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

Iedereen kan zich voor deze training inschrijven. De training staat gepland op:

 • donderdag 8 oktober
 • maandag 30 november

De training vindt plaats bij ons in Weesp en duurt van 9.30 – 16.30 uur. De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Als u interesse hebt in de training op één van deze data, schrijft u zich dan in via onderstaand formulier. Voor al onze andere geplande online trainingen kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Komen de geplande data niet uit? Laat ons dat dan weten via info@hvds.nl. Dan zoeken we samen naar een nieuwe datum en/of bekijken we de verdere mogelijkheden.

Inschrijfformulier trainingen

 • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:SEO: Schrijven voor Google

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! We komen graag bij u langs om de training incompany te verzorgen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training SEO wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. We noemen dit à-la-cartetrainingen: u stelt hierbij zelf uw menu samen bestaande uit verschillende onderwerpen. Lees hier meer over het à-la-carteconcept.

U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

 • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Wilt u meer weten over deze training? Stuur dan een mailtje naar info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785. Ook komen onze trainers graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Contact

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl