Home » Communicatietrainingen op maat » Schrijftrainingen » SMART doelen stellen en schrijven in de zorg

SMART doelen stellen en schrijven in de zorg

U leert SMART te schrijven voor uw werk in de zorg.

In elke branche, maar zeker in de zorg, is men gebaat bij helder geformuleerde doelen en adviezen. Wie voor zijn of haar patiënt of collega regelmatig doelen op moet stellen, kan dat het beste SMART doen. Op die manier ontstaat er namelijk een duidelijk doel dat goed getoetst kan worden. Wij verzorgen deze training zowel offline als online.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de zorg (bv. verzorgenden, verpleegkundigen en cliëntbegeleiders) en die samen met en voor hun doelgroep doelen moet formuleren.

Wat leert u?

In deze training leert u hoe u doelen zo concreet mogelijk maakt. Op die manier weten alle betrokkenen welk doel gehaald moet worden en is het ook duidelijk wanneer het doel eenmaal gehaald is. Door te werken met SMART-doelen voorkomt u vaagheid en uitstel en werkt u aan concrete resultaten.

Programma

In de training gaan we onder andere in op:

  • hoe u doelen SMART kunt formuleren;
  • hoe u helder, kort en bondig kunt schrijven;
  • hoe u SMART-doelen effectief kunt onderbouwen;
  • wat handige tekststructuren zijn voor SMART-doelen;
  • wat de voor- en nadelen zijn van SMART-doelen.

Verder leert u uw eigen eerder geschreven doelen kritisch te beoordelen, zodat u de regels voor SMART-doelen stellen ook in uw eigen praktijk kunt toepassen.

Gratis nazorg

Ook na afloop van de training kunt u natuurlijk nog een beroep op ons doen. U kunt onze trainers altijd benaderen met vragen of bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst ter screening aan hen voorleggen. Gratis. Want nazorg is volgens ons onlosmakelijk verbonden met de training zelf.

We organiseren regelmatig trainingen SMART doelen stellen en schrijven in de zorg. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Op dit moment staat er even geen training gepland.

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via info@hvds.nl, 035 623 77 85, of door u in te schrijven via onderstaand formulier. Bij Eventuele opmerkingen kunt u dan aangeven welke dag en/of maand u goed uitkomt.

De training vindt plaats bij ons in Weesp of via Zoom. De kosten bedragen € 485,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de voorbereidingstijd van de trainer. Over de prijs bereken we geen btw!

Voor al onze andere geplande trainingen kunt u terecht in onze trainingsagenda.

Inschrijfformulier trainingen

  • Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende training:SMART doelen stellen en schrijven in de zorg
  • DD slash MM slash JJJJ

Wilt u deze training organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, de opzet van de training en het aantal deelnemers.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

U kunt ook een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Als u graag een persoonlijke training wilt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De training stemmen we dan helemaal op uw wensen en leerpunten af. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via 035 – 623 77 85 of info@hvds.nl.

Een offerte aanvragen kan ook:

Offerte aanvragen

  • Ik wil graag een offerte ontvangen.

Vraagt u zich af of de training SMART doelen stellen en schrijven in de zorg wat voor u is? Op deze pagina vindt u alvast een handig artikel met tips, maakt u kennis met de trainers en kunt u lezen over eerdere trainingen SMART doelen stellen en schrijven in de zorg. Ook vindt u onze contactgegevens.

Wie gingen u voor?

Een van de klanten voor wie wij trainingen SMART doelen stellen en schrijven organiseerden, is Koninklijke Visio. Lees hier het verhaal van Koninklijke Visio.

Uw trainer(s)

Wilt u alvast kennismaken met uw trainer? AnneliesAve en Henri verzorgen onze schrijftrainingen.

Tips en trucs

Ter voorbereiding op de training kunt u in dit artikel vast wat handige tips lezen om SMART te schrijven.

Persoonlijk advies

Hebt u specifieke vragen of wensen? Neem dan telefonisch contact op met onze trainers via 035 6237785. Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs voor een persoonlijk opleidingsadvies of maken wij een Zoomafspraak met u.

Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.