HVdS en de zorgsector: al decennialang een vitale combinatie!

Hendrikx Van der Spek is er trots op al bijna 30 jaar een bijdrage te mogen leveren aan nóg betere communicatie in de zorgsector: of het daarbij nu gaat om heldere instructies en protocollen voor verpleegkundigen of om leesbare en objectieve gezinsplannen van gezinscoaches in de jeugdzorg. Een overzicht.

Van ziekenhuis tot GGD, van zorgverzekeraar tot CJG

Hendrikx Van der Spek en de zorg vormen al sinds jaar en dag een succesvolle combinatie. En dat geldt voor de hele zorgsector. Inmiddels werken wij samen met:

Van SMART rapporteren tot vacatureteksten

Voor deze gevarieerde klantenkring verrichten wij een scala aan diverse opdrachten. Van het verzorgen van trainingen (zowel in groepsverband als individueel) over algemene én specifieke onderwerpen tot het schrijven van web- of vacatureteksten of het geven van communicatieadviezen. Een greep uit ons dienstenaanbod:

Accreditaties voor onze zorgtrainingen

Veel van onze trainingen zijn geaccrediteerd. Voor professionals in de zorg is dat goed nieuws. Zij moeten namelijk een bepaald aantal accreditatiepunten behalen om bevoegd te blijven.

Onze trainingen zijn geaccrediteerd door:

  • SKJ: Stichting Kwaliteitsregister Jeugd
  • ABSG: Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde
  • V&VN: Kwaliteitsregister Verplegenden en Verzorgenden
  • NVvP: Nederlandse vereniging voor Psychiatrie
  • NIP: Nederlands Instituut van Psychologen
  • FGzPt: Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten

Meer weten over onze accreditaties? Lees dan ons blog.

Ervaren zorgteam

De ‘zorgervaring’ binnen ons bureau hebben we gebundeld in het HVdS-zorgteam, waarin onze trainers en adviseurs elk hun specifieke aandachtspunten hebben binnen ons zorgpalet. Het team bestaat uit Annelies Buurman (pro-justitiarapportages, trainingen beleid schrijven en communicatieadvies), Henri Raven (trainingen, lezingen, colleges en advies) en Nikki Geuzendam (tekstredactie, trainingen SMART en objectief rapporteren). Samen weet dit team elke zorgvraag van een juiste en doeltreffende oplossing te voorzien. Daarbij staat de uiteindelijke ontvanger, of dit nu de patiënt, meelezende familie, collega of een ambtelijke instantie betreft, altijd centraal. Meer weten of kennismaken? Bel ons dan op 035 623 77 85 of mail naar info@hvds.nl. We gaan graag voor je aan de slag!

Tags :

Deel dit :