Home » HvdS stelt voor: nieuwe collega Anne van Blanken
Blog06 | 03 | 2019 | door: Ave Luth

HvdS stelt voor: nieuwe collega Anne van Blanken

Hendrikx Van der Spek heeft er weer een trainer bij! Anne van Blanken is onze nieuwe collega en we zijn blij haar in ons team te kunnen verwelkomen. Anne is al een aantal jaar werkzaam als communicatieadviseur en is daarnaast theaterregisseur. Ze stelt zich graag aan je voor.

Vertel, wie ben je?

Ik ben geboren in Krimpen aan den IJssel, een klein dorp dat ik graag inruilde voor de “grote” stad Leiden en twee jaar geleden voor de Hofstad. Als klein meisje wilde ik schrijver worden. Na wat overtuigingskracht van mijn moeder ging ik voor Nederlandse Taal en Cultuur in plaats van Journalistiek. Ik ben haar daar nog altijd dankbaar voor. Tijdens mijn studie kon ik me helemaal in de taal onderdompelen en had ik een goed verhaal als mijn broertje wilde weten waarom het verschil tussen ‘als’ en ‘dan’ zo lastig te onthouden is. Het vertellen van verhalen doe ik graag. Ik denk dat daar mijn liefde voor theater vandaan komt: een goed verhaal raakt mensen.

Waarom HVdS?

Tijdens ons eerste gesprek wist ik ’t eigenlijk meteen. Er was een goede klik tussen HVdS en mij. En belangrijker: wij denken hetzelfde over wat een goede training zou moeten zijn. Aandacht voor de deelnemers en hun vraagstukken. We willen deelnemers wapenen met de juiste kennis om er in de dagelijkse praktijk mee uit de voeten te kunnen. Ik wil graag dat de mens meer centraal staat in mijn werk. Bij Hendrikx Van der Spek is er veel ruimte om trainingen zo in te richten dat ze passen bij deelnemers en bij de trainer. Dat vind ik heel sterk en ik denk dat het daarom ook direct goed voelde.

Anne en het team

Meer weten over Anne? Kijk dan eens op onze teampagina.

06 | 03 | 2019 | door: Ave Luth
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.