Home » HVdS werkt samen met Studytube aan e-learning
Blog14 | 07 | 2015 | door: Willem Hendrikx

HVdS werkt samen met Studytube aan e-learning

Begin september is het e-learningplatform van Studytube live gegaan. Hendrikx Van der Spek biedt daar verschillende e-learningmodules aan. Op dit moment zijn online trainingen beschikbaar over Schrijven op B1-niveau, Argumenteren in een notendop, Framing, Journalistiek denken en doen, Notuleren met de laptop, Schrijven voor internet, Klantgericht e-mailen en Schrijven van toespraken

Online en offline trainen

Hendrikx Van der Spek ontwikkelt al langer e-learning voor klanten, onder meer voor banken en verzekeraars. Daarnaast ontwikkelen we ook schrijf- en communicatietrainingen op basis van e-learning. We bieden deze online trainingen aan in combinatie met classroom trainingen en workshops. Cursisten kunnen met de e-learning de belangrijkste basiskennis verwerven. De trainingen en workshops kunnen dan optimaal benut worden om de kennis en vaardigheden gericht te oefenen.

Opzet online trainingen

De online trainingen hebben steeds dezelfde opzet. Ze maken gebruiken van videofragmenten waarin onze experts de belangrijkste theorie presenteren, net als bij een classroom training. Deze fragmenten worden afgewisseld met voorbeelden uit de praktijk en oefeningen. Op die manier kunnen cursisten zich snel de belangrijkste kennis en vaardigheden eigen maken, op het moment dat ze het beste uitkomt.

Zakelijke doelgroepen

De online trainingen zijn vooral interessant voor communicatiemedewerkers die teksten in op dracht moeten schrijven. Zo is Schrijven op B1-niveau een handige module voor medewerkers van gemeenten die een brede groep burgers willen bereiken. Zij leren ingewikkelde regelingen te ‘vertalen’ in eenvoudige zinnen, die ook begrijpelijk zijn voor Nederlanders die onze taal maar ten dele beheersen.

Gratis kennismaken

Op de HVdS Academy bij Studytube kunt u gratis kennismaking met onze trainingen. Belangstelling in een gratis training; stuur dan een mail naar whendrikx@hvds.nl.

14 | 07 | 2015 | door: Willem Hendrikx
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.