Home » Schrijftrainingen voor rapporteurs pro Justitia: nieuwe data 2019
Nieuws01 | 10 | 2018 | door: Erik van der Spek

Schrijftrainingen voor rapporteurs pro Justitia: nieuwe data 2019

De eerste edities in 2017 en 2018 waren een succes en daarom organiseren we ook in 2019 weer vier maal de Schrijftraining voor rapporteurs pro Justitia. En voor de snelle beslissers: op 16 november 2018 zijn nog een paar plaatsten vrij. Hieronder vindt u alle informatie. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Schrijftraining Aan de slag met uw eigen rapport

Deze training is bedoeld voor iedereen die werkt als rapporteur pro Justitia of daarvoor in opleiding is. Misschien heeft u bij het NIFP de opleiding tot rapporteur al gevolgd en daar de eendaagse schrijftraining gevolgd. Deze training sluit daar prima op aan. Maar ook voor rapporteurs die deze opleiding (nog) niet gevolgd hebben of al jaren ervaring hebben biedt deze training nieuwe inzichten, zo blijkt uit de enthousiaste reacties. Belangrijkste is dat u graag feedback wilt hebben op de taalkundige/communicatieve aspecten van uw eigen rapporten.

Persoonlijke aanpak: uw eigen rapport en leerdoelen centraal

In groepen van maximaal 8 deelnemers gaat u aan de slag met uw eigen rapporten en uw persoonlijke leerdoelen. Daarom vragen wij u van tevoren een eigen (geanonimiseerd) rapport aan te leveren. Op basis daarvan maakt de trainer het programma voor de groep op maat. Ook krijgt u uw rapport gereviewd terug.

De trainers: drs. Annelies Buurman en drs. Henri Raven

De verdiepingstrainingen worden verzorgd door Annelies Buurman of Henri Raven. Beiden zijn neerlandicus, communicatietrainer en -adviseur, tekstschrijver en partner in communicatiebureau Hendrikx Van der Spek. Ze hebben ruime ervaring bij de rapporteursopleiding van het NIFP en vergelijkbare organisaties.

Data en locatie

De verdiepingstraining vindt plaats op de volgende data:

  • 16 november 2018
  • 22 maart 2019
  • 20 september 2019
  • 22 november 2019

De cursustijden zijn van 09.30 tot 17.00 uur. De trainingen vinden plaats in ons kantoor in Weesp. Deze locatie is tegenover het NS-station en ook goed bereikbaar met de auto.

Voor de snelle beslisser: 16 november 2018

We hebben nog een paar plaatsen beschikbaar voor de training van 16 november. Wel graag aanmelden voor 1 november, zodat de trainer voldoende tijd heeft uw rapport te reviewen.

Accreditatie

We organiseren deze vervolgtrainingen in samenwerking met het NIFP, dat ook voor de accreditatie zorgt.

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 495,- per persoon. Dat bedrag is inclusief koffie, thee en de review van uw rapport door de trainer. Het bedrag is inclusief een lekkere lunch van onze buren Kookstudio Kookers! We berekenen geen btw.

Inschrijven

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich inschrijven? Meldt u zich dan aan via het inschrijfformulier . Wilt u eerst meer weten over de training of hebt u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@hvds.nl of 035 6237785.

01 | 10 | 2018 | door: Erik van der Spek
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.