Home » Communiceren in de zorgsector: zes praktische trainingen
Nieuws30 | 01 | 2019 | door: Annelies Buurman

Communiceren in de zorgsector: zes praktische trainingen

In het eerste half jaar van 2019 organiseren we weer zes trainingen speciaal voor zorgprofessionals. Bent u werkzaam in de zorg en wilt u meer leren over bijvoorbeeld gezonde taal, smart doelen stellen, overtuigend argumenteren in memo’s of heldere behandelplannen schrijven? Schrijf u dan in voor een van onze speciale zorgtrainingen. Wilt u met een groep collega’s de training volgen? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval komt de trainer naar u toe en maakt de training op maat voor uw organisatie.

Ons aanbod

Onze communicatietrainingen sluiten goed aan op de dagelijkse praktijk van zorgprofessionals. We werken met uw eigen teksten en praktijkcases. Onze trainers zijn deskundig, enthousiast en ervaren. En behalve leerzaam, zijn onze trainingen ook leuk! Hieronder leest u meer over de inhoud, de data en de kosten, en kunt u zich inschrijven.

effectief vergaderen

Goede webteksten voor zorgsites 

Overtuigende plannen, adviezen en memo’s

Gezonde taal: B1 in de zorg 

Smart doelen stellen en schrijven 

Objectief rapporteren in de zorg

Gesprekstechnieken in de zorg 

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie ontvangen of hebt u een vraag? Stuur ons dan een mailtje via info@hvds.nl of neem telefonisch contact met ons op via 035 6237785.

30 | 01 | 2019 | door: Annelies Buurman
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.