Home » Weer een communicatieprofessional afgeleverd!
Nieuws30 | 01 | 2017 | door: Ave Luth

Weer een communicatieprofessional afgeleverd!

Vandaag neemt onze stagiaire Lianne Jensema afscheid. In het kader van haar masterstudie Communicatie en Organisatie heeft zij vanaf september 2016 bij ons stage gelopen. En met veel plezier. ‘Het was erg interessant om te ervaren hoe het eraan toegaat bij een communicatiebureau. Na vier jaar studeren eindelijk een keer de praktijk in!’

Divers takenpakket

Lianne kreeg volop de kans kennis te maken met de verschillende kanten van het vak van communicatieprofessional. ‘Ik heb binnen HVdS veel verschillende dingen mogen doen zoals redactiewerk, copywriting en het ontwikkelen van een e-learning. Daarnaast ben ik meegegaan met trainingen en heb ik onderzoek gedaan naar de toegevoegde waarde van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.’ Inmiddels heeft ze haar stage en onderzoek succesvol afgerond.

En nu de arbeidsmarkt op

Nu ze haar studie heeft afgerond, gaat ze vol energie en enthousiasme de arbeidsmarkt op. Ze weet nog niet precies wat ze wil. ‘Ik vind heel veel facetten van het vak leuk.’ Maar werken bij een gemeente heeft haar voorkeur. Ze heeft de eerste sollicitaties al lopen. Wij wensen haar in ieder geval veel succes.

We gaan je missen, Lianne.

30 | 01 | 2017 | door: Ave Luth
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.