Home » Nieuwe collega Aafke Jochems
Nieuws en blogs03 | 02 | 2022 | door: Aafke Jochems

Nieuwe collega Aafke Jochems

We hebben tekstschrijver en schrijftrainer Aafke Jochems ‘gestrikt’ om ons team te versterken. En dat is goed nieuws, want schrijven is de rode draad in haar carrière / leven. Dat begon al op de basisschool. Ze kon nog maar net schrijven of ze zei al tegen de juf dat ze schrijver wilde worden.

Aafke Jochems is een ervaren tekstschrijver, interviewer, (eind)redacteur, bladenmaker en schrijfcoach. Ze studeerde Spaanse taal en letterkunde in Amsterdam en Madrid. In haar eerste serieuze baan schreef ze brochureteksten voor een reisorganisatie. Maar het echte schrijfwerk begon toen ze ANP-correspondent werd in Lissabon en reisjournalist Iberisch schiereiland voor verschillende bladen. Terug in Nederland werd ze redacteur bij een vakblad, vervolgens bladenmaker & eindredacteur. Eerst bij een uitgeverij en daarna bij een verenigingsblad. Daarnaast schrijft ze al ruim 25 jaar als freelancer voor uiteenlopende opdrachtgevers. In haar vrije tijd verslindt ze boeken. Want wie goed wil kunnen schrijven, vindt ze, moet veel lezen.

Bij HVdS zet Aafke haar tanden in interviews, herschrijftrajecten, content en schrijftrainingen.

03 | 02 | 2022 | door: Aafke Jochems
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.