Home » Schrijftrainingen voor rapporteurs pro Justitia: data 2020
Nieuws28 | 10 | 2019 | door: Erik van der Spek

Schrijftrainingen voor rapporteurs pro Justitia: data 2020

Schrijftrainingen voor rapporteurs pro Justitia: data 2020 zijn bekend

Ook in 2020 organiseren we weer meerdere keren de Schrijftraining voor rapporteurs pro Justitia. Onze cursisten zijn enthousiast over het deskundige advies van onze trainers en de persoonlijke en praktische schrijftips. Ook vinden ze het leerzaam om eens op de taalkundige kwaliteit van hun rapport in te zoomen, zo blijkt uit de enthousiaste reacties. We werken samen met het NIFP dat voor accreditatie zorgt.

Voor beginnende én ervaren rapporteurs

Deze training is bedoeld voor iedereen die werkt als rapporteur pro Justitia of daarvoor in opleiding is. Of u nu jaren ervaring hebt of net bij het NIFP de opleiding tot rapporteur hebt afgesloten, deze training nieuwe biedt inzichten voor iedereen.

Persoonlijke aanpak: uw eigen rapport en leerdoelen centraal

In groepen van maximaal 8 deelnemers gaat u aan de slag met uw eigen rapporten en uw persoonlijke leerdoelen. Daarom vragen wij u van tevoren een eigen (geanonimiseerd) rapport aan te leveren. Op basis daarvan maakt de trainer het programma voor de groep op maat. Ook krijgt u uw rapport gereviewd terug.

Data en locatie Offertes schrijven

De eendaagse training vindt plaats op de volgende data:

  • 18 september 2020
  • 13 november 2020

De cursustijden zijn van 09.30 tot 16.30 uur. De trainingen vinden plaats in ons kantoor in Weesp. Deze locatie is tegenover het NS-station en ook goed bereikbaar met de auto.

Maatwerktraining bij u ‘in huis’

Ook is het mogelijk deze training incompany te verzorgen. Onze trainer komt dan naar u toe en verzorgt de training voor u en uw collega’s. We stemmen de training af op uw wensen en die van uw organisatie.

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 495,- per persoon. Dat bedrag is inclusief koffie, thee en de review van uw rapport door de trainer. Het bedrag is inclusief een lekkere lunch van Kookstudio Kookers!

Voor een incompany-training voor een groep van maximaal 8 deelnemers berekenen we € 1750,-. We berekenen geen btw.

Inschrijven

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich inschrijven? Meldt u zich dan aan via het inschrijfformulier . Wilt u eerst meer weten over de training of wilt u informatie over een incompany-training? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@hvds.nl of 035 6237785.

28 | 10 | 2019 | door: Erik van der Spek
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.