Home » Wij trainen de hele zomer door!
Nieuws en blogs25 | 06 | 2020 | door: Ave Luth

Wij trainen de hele zomer door!

De zomer staat voor de deur. Meestal is dat een tijd om uit te rusten en op vakantie te gaan. Maar de zomer 2020 is anders dan andere zomers. En ook bij ons bureau is de zomer anders. Op veler verzoek bieden we namelijk al onze trainingen de hele zomer aan. Zowel online als live. We gaan zelfs starten met drie nieuwe trainingen én we organiseren in augustus een online Summerschool speciaal voor zorgprofessionals.

Trainingsagenda zomer 2020

In de zomer bieden we onze trainingen (en coachings) op elke gewenste manier aan: live, online, via e-learning of blended. Bij onze live trainingen houden we ons vanzelfsprekend aan de richtlijnen van het RIVM. In onze trainingsagenda vindt u welke trainingen we wanneer aanbieden.

Drie nieuwe trainingen

Eigenlijk geven we deze drie trainingen al langer, maar vanaf 1 juli bieden we ze ook in ons open aanbod aan:

Online Summerschool Schrijven met Zorg

De Summerschool Schrijven met Zorg bestaat uit vijf microlearnings en een korte webinar. We organiseren deze speciaal voor zorgprofessionals. Bij hun rapportages krijgen zij namelijk steeds meer te maken met ‘meelezende’ patiënten, cliënten, ouders en familieleden. Deze ‘nieuwe lezers’ stellen hele andere eisen aan de rapportageteksten dan collega’s. Tijdens de Summerschool geven we tips en tricks hoe hiermee om te gaan. De Summerschool vindt plaats in augustus en is helemaal gratis! Later volgt nog uitgebreidere informatie over de Summerschool, maar aanmelden kan nu al.

medewerkers HVdS

25 | 06 | 2020 | door: Ave Luth
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.