Home » Wij trainen gewoon door! Onze online trainingsvormen op een rij
Nieuws en blogs05 | 10 | 2020 | door: Ave Luth

Wij trainen gewoon door! Onze online trainingsvormen op een rij

Nu de coronamaatregelen weer strenger zijn geworden, zijn we weer bijna volledig overgeschakeld naar online trainen. We bieden nu zelfs al onze trainingen online aan. Je hoort het goed: trainingen. Natuurlijk kun je ook e-learnings bij ons volgen, maar wij geven al onze maatwerktrainingen online. Je volgt ze ‘live’ met je collega’s in een cursusgroep. Of als persoonlijke coaching. Helemaal op maat, op basis van je eigen teksten en leerdoelen. We zetten de online mogelijkheden hier voor je op een rijtje. Wil je een training op locatie? Informeer naar de mogelijkheden.

Meer weten over het verschil tussen een online training, e-learning en blended learning? Dat leggen we hier uit.

Open trainingen

Wil je individueel een training volgen of ben je de enige uit je organisatie? Volg dan een van onze open trainingen. Al onze open trainingen zijn digitaal en in overleg is het mogelijk om de trainingen op onze locatie in Weesp te volgen. We houden ons daarbij aan alle coronamaatregelen. De geplande open trainingen vind je in onze Trainingsagenda.

Powersessie

De powersessie heet niet voor niets zo. In een powersessie krijg je individuele begeleiding. In korte tijd krijg je opdrachten en theorie helemaal afgestemd op jouw behoeften. We verdelen de sessie op één dag in twee delen. Daartussen krijg je uitgebreidere opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat.

PCT

Behoefte aan meer? Dan is het Persoonlijk Coachingstraject (PCT) waarschijnlijk iets voor jou! Een PCT bestaat uit drie losse sessies met enige tijd ertussen en soms een huiswerkopdracht. Ook het PCT is individueel en helemaal afgestemd op jouw leerwensen.

Dit was de eerste keer dat ik een training op deze manier gevolgd heb. Het was goed mogelijk om tussendoor iets te vragen. Door de opdrachten en de terugkoppeling was er voldoende ruimte voor interactie.

Incompanymaatwerk

Online incompanytrainingen

Net als bij onze ‘classroom’ incompanytrainingen maken we de online trainingen volledig op maat voor jou en je collega’s, op basis van eigen teksten en cases. Met kleine groepjes, korte leerblokken en extra oefeningen houden we het leerrendement en de betrokkenheid hoog. De groepsgrootte stemmen we daarbij af op de leerwensen.

Webinar

Tegelijkertijd een grote groep mensen iets leren? Dan kun je bij ons een webinar volgen. We maken ze op maat, afhankelijk van je leerwensen en interactie.

Welke trainingsvorm is geschikt voor mij?

Welke trainingsvorm het meest geschikt is voor jouw organisatie hangt af van bijvoorbeeld hoeveel mensen je wilt laten trainen. Wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@hvds.nl of bel naar 035 6237785.

05 | 10 | 2020 | door: Ave Luth
Contact? Bel 035 - 623 77 85 of mail info@hvds.nl
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.